Gruppträning på gymmet

Är du intresserad av träning har du nu kommit in till rätt blogg. Är det första gången du besöker min blogg så ska du veta om att jag här skriver inlägg om träning och hälsa, något som mina trogna och lojala läsare känner till förstås. Jag tycker mycket bra om att vara med på en särskild slags träning och det är en gruppträning i Trelleborg, och just denna gruppträning i Trelleborg vet jag skulle vara bra för de flesta av er så därför väljer jag att ta upp det i mitt inlägg som jag skriver till er nu. Jag går till Gym 101 Fitness i Anderslöv och det är ett gym som jag hoppas att även ni skulle börja på, om ni inte redan går och tränar där förstås. Innan gick jag även dit och tränade vanlig styrketräning med mera, men då jag är en ganska bekväm person brukar mina perioder av träning när det gäller individuell träning gå bra ett tag, under några veckor, och sedan tröttnar jag och det rinner ut i sanden. Nu har jag och ett par arbetskamrater bestämt oss för att träna tillsammans och då har vi två dagar i veckan som bara är bokade för denna gruppträning i Trelleborg och då går det inte an att ha ursäkter till att ställa in träningen. Jag har aldrig sett mig som en lagspelare, hatade grupparbeten i skolan och jobbar helst utan att någon annan lägger sig i, men just när det gäller träningen så är det bättre att träna i grupp än individuellt, i alla fall för mig. Om ni vill göra en bra sak för er hälsa som samtidigt är en aktivitet man gör tillsammans med andra så är det till Gym 101 Fitness i Anderslöv ni ska gå.