I form på Curves!

Hej och välkomna ska ni vara till veckans version av min blogg som idag ska avhandla det här med träning och kvinnogym för oss i Helsingborg och i Höganäs. Jag får inte bli långrandig för strax kommer käre maken hem ifrån jobbet och vi ska ut och handla. Idag fick jag åka själv till det här gymmet som heter Curves och som jag har gått och tränat på en månad nu. Jag trasslade på mig träningskläderna redan här hemma och drack ett glas havredryck innan jag gav mig iväg till veckans höjdpunkt: träningspasset på Curves. Den lilla blåa slirade sig igenom snömodden, för den vägen jag körde hade då rakt inte blivit plogad, men till slut var jag framme vid målet: Curves. Min väninna Ann-Cathrin stod redo och taggad inför tungviktspasset där vi skulle bränna fett med kalorier och musiken fyllde våra kroppar med massor av energi. Fullt redo så körde vi igång! Oj, vad roligt vi hade. Det här med att träna i grupp det är verkligen min melodi. Det är så himla kul att jag har kommit till skott och kommit igång med det här, så till alla er som läser här och ännu inte börjat vill jag ställa frågan; vad väntar ni på? Kom hit vetja! Här går det bra att träna oavsett om man är gammal eller ung eller oavsett vilken figur man har. Alla kvinnor är välkomna. Särskilt roligt är det nu när jag ställer mig på vågen och märker att den här träningen på Curves i Helsingborg ger resultat. Det blir lätt så i mogen ålder att man uppnår en ”trivselvikt”. Tack vare att jag går till Curves har dessa kilon nu försvunnit. Men mest av allt så mår jag så fantastiskt bra.